Himlen

Världens största multi media skärm

På Mansa Studios AB driver vi utvecklingen av hård och mjukvara. Här skapar vi våra egna verktyg internt och utvecklar dem kontinuerligt vidare.

Interaktionen mellan virtuellt innehåll på åskådarnas smartphones och Lunatx Drone Shows erbjuder verkligen speciella möjligheter för iscensättning som kommer minnas. Ibland bildar 256 X-Drones en QR-kod som kopplar samman show och online innehåll. Eller Instagram wow ögonblick lyser på himlen och säkerställer fler likes. Vid andra tillfällen blir händelserna större och en stor publik fångas genom ett enormt synfält. Lunatx Drone Shows förvandlar himlen till den största multi media skärmen i världen.

Symfoni av
Flygande ljus

DNA från Lunatx Drone Shows är fyllt av liv genom årtionden av vår erfarenhet och interna utvecklingar inom teknik och kreativitet. Vårt arbete formas av vårt arbete för internationella Premier League event. I händerna på våra drönar piloter är Lunatx SFX X-Drone Swarm den bästa showen i branschen.

Ett fenomen med mjuka och släta rörliga ljus från en annan värld, synkade med ljud och bild. Vi kallar det ”Symphony of Flying Lights”.

CO2-neutral och säker

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högsta miljö- och säkerhets standard. Modulen ”Lunatx Drone Show” kan implementeras CO2-neutral (Fig 3). Våra drönar shower är certifierade av Federal Aviation Office och European Union Aviation Safety Agency.

Den egenutvecklade mjukvaran ’Lunatx Ground Control’ utvecklas ständigt vidare i utbyte med våra drönar piloter och är den stora hjärnan i elegant kontrollerade flygningar i formation. Dessutom övervakar den alla funktioner med hjälp av satelliter med upp till 100 fps (fig. 4).

SFX, Streaming

Är du intresserad av våra SFX? Tryck på länken för att kontakta oss eller besök oss här!