Reklambyrå

På Mansa Studios reklambyrå avdelning i Malmö så hjälper vi kunder med bl.a digital marketing, content marketing, reklam, grafisk design, webbdesign, SEO och ibland fullständiga lösningar för samtliga behov ett företag har inom marknadsföring. Vårt team grundar sig i såväl vetenskapliga metoder som praktiska erfarenheter, där ett företags långsiktiga resultat står i centrum. När du samarbetar med oss så garanteras du engagemang, höga kvalitetsstandarder, slagkraftiga budskap samt en smidig, skräddarsydd process och effekten blir att just du ska lyckas inom din branch!

Tryck på flikarna överst på sidan för att kolla in alla våra marknadsföringstjänster!

1. Rykte

Hur länge har ditt företag existerat, har det funnits i en längre period eller är det nystartat? Har företaget ett bra eller dåligt rykte? Beroende på hur länge företaget har varit igång, och vilka resultat i form av försäljning respektive god kund feedback den har fått, kan detta påverka kundens beslut och pålitlighet gentemot ditt företag. Så hur får du en kund att någorlunda lita på dig från första ögonblicket?…

2. Pålitlighet

Får du kunden att lita på dig, så är 80% av försäljningen redan uppnådd. Ett sätt att få kunder att lita på ert företag är att låta hen känna sig ”uppdaterad” om vad som pågår med ert företag. Här kommer sociala medier in! Med hjälp av att ha ett uppdaterat flöde så ”planterar” du alltså en känsla i tittaren(en potentiell kund i det här fallet) av att hen redan känner dig och någorlunda förlitar sig på dig.

3. Behov

Sista steget är att väcka behov hos kunden. Unika och känslomässigt laddade kampanjer kan väcka behov hos framtida kunder. Är kunden redan ute efter din tjänst så är det ditt jobb att vara beredd på att se bra ut på dina sociala medier. När kunden väl hittar din profil efter sin lilla ”research” om ditt företag, ser hen ett professionellt och fint flöde med en skön kundbas. Vilket i sin tur leder till köp.

våra kunder och partners

Nedanför hittar ni ett par organisationer vi samarbetat med

Lite om oss

Vi grundades 2018 av Amine Djellouli och Ramzi Bousaria, som med sina rötter i filmvärlden såg möjligheten att samla filmproduktion och marknadsföring på ett och samma ställe. ”Om vi ändå har kompetensen, utrustningen och kreativiteten till att producera spelfilm, varför inte kasta oss in i marknadsföring samtidigt?” var vårt etos.  Denna kombination gör att vi med vårt lilla och specificerade team kan producera högst skräddarsydd och kvalitativ reklam- och marknadsföring i både bild och filmformat – helt på egen hand. Med en fungerande formula expanderade vi sedan till dagens viktigaste typ av marknadsföring – den digitala. Med Carl som utbildad kommunikatör, och med både Amines och Ramzis kunskaper inom IT, så jobbar teamet idag med fokus på SEO, sociala medier och webbdesign i syfte att garantera sina kunder konkurrenskraft på den idag högst virala marknaden.

Är du intresserad av våra marknadsföringstjänster? Tryck på länken bredvid för att kontakta!