Filmproduktion</h6

Med en svensk, algerisk och fransk bakgrund så vill vi på Mansa inte endast berätta de okända historierna. Men också göra så på unika sätt. Bortsett från den höga standarden Mansa Studios använder sig av, både när det kommer till utrustning och erfarenhet, så står kreativiteten i fokus. Vi vill inte repetera gamla berättelser, berättande former eller troper. Vi vill skapa, utveckla, och inspirera våra kunder.

Mansa Studios har sedan 2018 producerat fram 3 kortfilmer, påbörjat en dokumentärfilm, vart med och arrangerat Malmö Arab Film Festival’s digitala festival 2021 och besitter stora planer för framtiden. Radar paret Amine Djellouli och Ramzi Bousaria har med sina fransk algeriska rötter en rik ny, och modern vision om film som berättande form. Vilket i sin tur leder till en hög kvalitet och nöjda kunder.

om oss

Amine Djellouli
producent, mansa studios

Carl Hylén
kommunikatör, mansa studios

Lite om oss

Vi grundades 2018 av Amine Djellouli och Ramzi Bousaria, som på grund av sina rötter i filmvärlden såg möjligheten i att samla filmproduktion och marknadsföring på ett och samma ställe. ”Om vi ändå har kompetensen, utrustningen och kreativiteten till att producera spelfilm, varför inte kasta oss in i marknadsföring samtidigt?” var vårt etos. Denna kombination gör att vi med vårt lilla specificerade team kan producera högst skräddarsydd och kvalitativ reklam och marknadsföring i både bild och filmformat helt på egen hand. tack vare ett bra koncept expanderade vi sedan till dagens viktigaste typ av marknadsföring – den digitala. Med både Amines och Ramzis kunskaper inom IT, så jobbar vi idag med fokus på SEO, sociala medier och webbdesign. I syfte att garantera sina kunder säljbarhet på den största marknaden idag. Vi har stora planer för framtiden och ser fram emot en ljus framtid.